The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Reviews, previews, features.
Потребителски аватар
samfisher5
Контакти:
Console Fanatic
Console Fanatic
Мнения: 792
Регистриран на: преди 12 години

The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение samfisher5преди 6 години

T he Legend of Zelda : Ocarina of Time ( N64 ) – ревю

Не е особено спорно , че малко игри карат геймъри по целия свят да затаят дъх по начина , по който успява The Legend of Zelda . Със сигурност има и представители на нашия форум , които таят умилителини спомени от досега си с тази поредица , чрез която са имали възможността да се потопят в приказни светове , изпълнени с незабравими приключения . Приключения , оставили следа в съзнанието им за цял живот , независимо дали все още продължават да разцъкват редовно или вече имат други приоритети . 90 – те години на миналия век не бяха чак толкова скоро ( колкото и да не искам да си го призная :oops: ) , но все още една игра от тази поредица продължава да бъде определяна като може би най – великата създавана някога . Дали това е така , е абсолютно субективно , но да кажеш , че няма аргументи за това , е най- малкото преувеличена лъжа . Естествено играта се казва The Legend of Zelda : Ocarina of Time , всеки е чувал за нея , вероятно немалко не са имали удоволствието да я изжживеят , но се надявам , че чрез това ревю мога да подтикна поне част от тях да поправят този пропуск . Аз лично я изиграх преди няколко месеца и въпреки , че очевидно е технически остаряла , се превърна в една от най- лобимите ми игри , попадна в личния ми топ 10 и ми остави хубав спомен за цял живот .

Ще се постарая ревюто да е минимално емоционално ( не харесвам този тип гейм статии ) , да няма никакви спойлери , но в същото време и максимално зарибяващо за тези , които не са се докосвали до Ocarina of Time . В основата си The Legend of Zelda : Ocarina of Time представлява едно огромно приключение , изпълнено със забавни моменти , почти перфектен гейм дизайн и според мен геймплей без абсолютно никакъв аналог ( като изключим единствено може би Okami ) . Всичко започва в една приказна гора , в която главният герой Link – елф в зелени дрешки , се събужда и разбира , че е призван да говори с The Great Deku Tree , който не е в добро състояние . Между другото Link e единственият елф в гората , който незнайно защо няма своя фея , но от този ден това вече не е така . Всичко , което в момента му трябва , за да започне бъдещите си премеждия , са меч и щит . Досега Link , както всяко дете , е живял спокойно и безгрижно , но оттук нататък той няма друг избор , освен да се отправи към пътешествие , което ще промени света . За съжаление , ако The Legend of Zelda: Ocarina of Time има някаква слабост , това определено е сюжетът , който колкото и да приляга на поредицата , е прекалено предвидим и безинтересен , когато го сравним с някоя от другите големи класики в гейминга . Има няколко сюжетни завоя , но както казах , не очаквайте някакви сюжетни висоти .

Вероятността това да е търсен ефект не е никак малка , защото очевидно централна част в играта заема Геймплеят . Той е този , който я прави толкова феноменална , толкова уникална и толкова прилепчива . За времето си The Legend of Zelda : Ocarina of Time е била истинска геймплейна революция , но дори и днес тя продължава да предлага геймплейно изживяване , до което според мен никоя друга игра не може да се добере . Ocarina of Time e нагледен пример как да се играе екшън приключение от трето лице и истински образец за успешно пренасяне на велика поредица от двете в трите измерения .По време на играта Link ще се подвизава или в света й ,или в така наречените дънджъни . Те определено са централната част на Ocarina of Time и често ми се случваше да нямам търпение да стигна до следващия такъв , защото удовлетворението от преминаването и преодоляването им е наистина голямо . “Няма начин да съм толкова умен ! “ – постоянно си мислех , докато играех Ocarina of Time . Не знам дали Shigeru Miyamoto е отговорен за дизайна на играта , но той наистина е съвършен . Пъзелите не са трудни , но когато ги преминаваш оставаш с усещането , че си съобразил нещо , което не е толкова очевидно , въпреки че играта постоянно ти подсказва по нейния си , ненатрапчив начин , какво се очаква от теб , за да напреднеш .Просто дънджъните се преминават на един дъх , не ти позволяват да станеш от мястото си , въпреки ,че вече си играл няколко часа и си безкрайно изморен .Всеки от безбройните предмети , с които Link се сдобива по време на играта , си имат своето конкретно непосредствено приложение , за което тя не трябва да ти подсказва , просто всичко идва естествено . Всичко в Ocarina of Time e навързано по перфектен начин ,затова казвам , че дизайнът й е съвършен . Няма нещо ,чието място да е излишно , то е там , защото трябва да е там и изпълнява своята функция .Между другото , като споменах предметите , те са двигателят на геймплея , те спомагат за това постоянно да се случва нещо интересно и различно . Както казах , в ревюто няма да има спойлери , така че няма да ги споменавам , само ще кажа , че всички са интересни и са си точно на мястото . Разбира се , накъде без босове – те също присъстват тук и въпреки , че са впечатляващи , честно казано съм срещал много по-добри представители в други игри.

Неслучайно подзаглавието на играта е Ocarina of Time – окарината е най –основният предмет в нея и Link много често трябва да прибягва до нейните услуги . По време на приключението той се среща с най- различни персонажи , които му дават нови мелодии за окарината , които да му помогнат в неговото начинание .

Вече казах , че гейм дизайнът е съвършен , но според мен прецизността на управлението не му отстъпва . Имате възможността да слагате предмети на няколко копчета , чрез които да ги използвате веднага . Това според мен е наистина интересна идея , особено като се има впредвид , че към края на играта ще сте пълни с предмети и понякога ще е трудно да прецените кои точно да сложите на тези копчета . За съжаление нямах възможността да играя Ocarina of Time с джойстика на Nintendo 64 , но съм чел ,че тя е перфектно пригодена за игра с него , което предполагам прави усещането при игра още по – приятно . Естествено имате достъп и до карти на света и дънджъните ,които да ви дават насоки , за да напредвате .Нищо , което Link прави , не е неинтуитивно , не се изисква време от играча , за да научи контролите , защото всичко е изпипано максимално . Така нареченият action бутон се използва за най –различни действия – скок , отваряне на сандъци , бутане на скали и т.н.Nintendo са се справили много добре и с управлението на камерата – само при натискането на един бутон , тя бива поставена точно там ,където трябва .

Трудно е да се говори за графиката на игра от 1998 година , но ,въпреки че определено не е толкова впечатляваща , колкото е била тогава , The Legend of Zelda : Ocarina of Time все още изглежда фантастично , макар да няма полигоните на Uncharted 2 или Gears of War 2 . Цялото разнообразие от цветове , което се разкрива пред очите ви , докато препускате през приказния свят на Ocarina of Time e истинска наслада за окото. Ще посетите най –различни местности – гори , езера , подземия , замъци и всяка една от тях има своята уникална атмосфера и ще остави следа в съзнанието ви за много време напред . Големината на света е впечатляваща и той може да бъде свободно обходен пеша или на кон . Зареждания между отделните местности няма , което още повече спомага за потапянето в атмосферата на играта . Смяната на деня с нощта е изключително ефектна , а когато се зазорява ще имате чувството , че лъчите на слънцето попадат точно в очите ви .

Звукът според мен е не по- малко изпипан от графиката . Много хора смятат ,че липсата на озвучаване на персонажите е минус , но специално за мен това не представляваше особен проблем . Всички мелодии до една са вълшебни , особено тези при решаването на загадки в дънджъните са много надъхващи . Звукът , когато Link e с намалена кръв , наистина леко дразни , но това за мен е бял кахър .

Ocarina of Time не само е почти съвършена игра , а тя е и много дълга игра . На мен лично ми отне десетки часове , за да я завърша , и това , като се има впредвид , че не се впуснах да изпълнявам повечето странични задачи . Можете да търсите допълнителни сърца кръв , да помагате на различни хора и т . н.

Нищо на този свят не е съвършено и може би в това се крие красотата му . Това се отнася и за The Legend of Zelda : Ocarina of Time . Колкото и страхотен да е гейм дизайнът , имаше няколко момента , в които имах чувството ,че не всичко е било премислено , както трябва – трябваха ми предмети , към които никой не беше напътствал . Освен това , както казах , сюжетът е постен . Липсата на озвучение на персонажите със сигурност е по-скоро слабост ,отколкото плюс и не на последно място трудността на Ocarina of Time е наистина ниска ,което не би се понравило на играчите , търсещи предизвикателство .

Да се водиш от някакви фенски пристрастия към дадена конзола във вкусовете си за игри е наистина глупаво . Това доказва The Legend of Zelda Ocarina of Time . Тя е преодоляла ограниченията на своята платформа и даже ги е превърнала в свои плюсове . Тя не се нуждае от CD , DVD или Blu-Ray носители , за да предостави едно огромно приключение ,за което ще се говори завинаги . Оценката е без значение . Играта е абсолютно задължителна . Горещо ви я препоръчвам !

The Legend of Zelda : Ocarina of Time може да бъде изиграна на Nintendo 64 , на Nintendo GameCube , на емулатор и на Wii , така че не си намирайте оправдания да не я изиграете .

Може и да има фактологически грешки в ревюто ! Част от нещата съм ги забравил , тъй че ги поправете ако е така ! Благодаря за вниманието !
Последна промяна от samfisher5 на 25 апр 2011, 15:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bobi
Контакти:
STREETS OF RAGE 4
STREETS OF RAGE 4
Мнения: 7086
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение Bobiпреди 6 години

Бърже пущай няколко кадъра горе в статията :zelda: Аз през това време почвам да чета.

Потребителски аватар
ZaG
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 3704
Регистриран на: преди 11 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение ZaGпреди 6 години

Добро ревю, играта наистина е феноменална. Преди години като я играх буквално беше нещо невиждано за мен, само мога да си представям какво би било ако бях я изиграл 98 година ^^
Fight for those you have lost and for those that you dont want to lose !
Изображение

Потребителски аватар
me3x
Контакти:
bad-ass-muther-fucker
Мнения: 3496
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение me3xпреди 6 години

Гейм ъв дъ форевъ. Никой не е по голям от Миямото и неговата Окарина. И така ще си остане во веки веков - да се пребориш с гения, който е вложен в този шедьовър е граничещо с невъзможното. Но всяка приказка има своя край - Нинтендо дават път на младите, а те нагледно вече доказаха, че не са готови за да продължат достойно това, на което Миямото и Аонума поставят основите преди години. Но все пак обратния завой ги е жегнал - отказали са да бъде пусната на пазара Skyward Swords в текущото си дередже, след като още януари/февруари се твърдеше от разработващия екип, че е почти завършена. Отказали са категорично наложения шаблон и са тръгнали в съвсем резлична насока. Тотален рестарт на проекта? Силно се надявам. Все пак трудно се преглъща толкова огромна стъпка надоло, имайки в предвид какво е Legend of Zelda не само за старите кучета от Нинти, а и за всички които обичат видео игрите.
Иначе за OOT квото и да прочетете е нищо - просто я изиграйте.
You can't choose your enemy, but you can choose how to fight

Потребителски аватар
blumentopff
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 2288
Регистриран на: преди 8 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение blumentopffпреди 6 години

Ревюто ти е страхотно. Но задължително трябва да сложиш малко картинки. Например, когато говориш за залеза в играта и за слънчевите лъчи, които "попадат точно в очите ни", картинките са задължителни. 8)
Аз съм един от малкото хора във форума, които са нямали достъп до Н64 и все повече осъзнавам, колко много съм изтървал... За моя радост обаче има голям шанс да си набавя едно в най-скоро време. Жалко обаче, че кефът от изиграването на тези прекрасни игри в днешно време, няма да е същият... всичко яко в игрите се разми във времето.
Още веднъж поздравления за ревюто!
See you starside... Изображение

Потребителски аватар
DETONATOR-M
Console Master
Console Master
Мнения: 3638
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение DETONATOR-Mпреди 6 години

Имах късмета да изиграя Окарината през 98, когато излезе.
Тогава, както знаете, Кралят на конзолите беше PSone. Въпреки това любимата ми конзола за това поколение си остана Nintendo 64, най-вече заради Зелдата. Играта на игрите за мен. От тогава не съм я играл, за да развалям впечатлението си.
п.п. Всъщност, играл съм я много пъти от тогава в различна, леко ъпгрейдната, форма - всяка следваща Зелда си беше Окарина + корабче, влакче, някой върколашки елемент, говореща шапка и т.н. И въпреки всичко си ги играя всеки път с голям-огромен кеф. Я съм си Зелда фен, какво да направя.
FORZA "СКРИТА СИЛА" МЪДРЕВО !

Потребителски аватар
Bobi
Контакти:
STREETS OF RAGE 4
STREETS OF RAGE 4
Мнения: 7086
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение Bobiпреди 6 години

Ocarina of time е с толкова поглъща атмосфера и майсторски пипнат начин на игра, че адски пъстрата и чаровна графика е последното оправдание на хората, които в момента се страхуват да си пуснат играта за пръв път (или да и се накефят отново след толкова години). :idea: Аз я разцъквам периодично от 2003-та насам, и дори в момента го правя и съм на второто подземие.

Потребителски аватар
king_of_the_universe
Контакти:
The New King of Hyrule
The New King of Hyrule
Мнения: 5735
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение king_of_the_universeпреди 6 години

Окарината е еталон за триизмерна ролка-адвенчърка. Досега не знам друга ролевка така майсторски да се възползва от 3Д-то за леки пъзелчета и експлор, освен следващите 3Д игри от поредицата, които обаче вървят по вече проправена пътека. Колкото и многократно претопляни манджи, нинтен-петове и фитни да избълват Нинтендо и за следващите си конзоли, името им ще остане в гейм-историята като фирмата, дала на геймърите почти всички най-големи конзолни игри, а и поредици. :roll:

Поздрави за ревюто и искаме скрийнове! :P
Don't shoot! I'm a human!

Потребителски аватар
RRSunknown
Console Master
Console Master
Мнения: 4163
Регистриран на: преди 9 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение RRSunknownпреди 6 години

Май само аз съм човека на който му е дотъпяло зверски да се мотае в кръг във водния храм и се е отказал от играта.
b.t.w. От цялата игра най ме кефеше че може да се язди кон и то в открити пространства. :inlove:

Потребителски аватар
Bobi
Контакти:
STREETS OF RAGE 4
STREETS OF RAGE 4
Мнения: 7086
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение Bobiпреди 6 години

RRSunknown написа:Май само аз съм човека на който му е дотъпяло зверски да се мотае в кръг във водния храм и се е отказал от играта.
b.t.w. От цялата игра най ме кефеше че може да се язди кон и то в открити пространства. :inlove:
Поправи си грешката възможно най-скоро и определено няма да съжаляваш! :shock:

Потребителски аватар
epedos
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 7481
Регистриран на: преди 10 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение epedosпреди 6 години

Грешка ли е, че я оставям за "десерт", планувайки да я изиграя последна (дори след wind waker и TP)? :blue:

Какво ще ми препоръчате?
PS4 "who knows when" Crew

"‎И по случайност девет от десет българи слушат поп-фолк, брато,
а от нас няма по-прост пост-соц народ..."

Потребителски аватар
me3x
Контакти:
bad-ass-muther-fucker
Мнения: 3496
Регистриран на: преди 12 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение me3xпреди 6 години

Задължително първо окарината и след това TP. Едната поставя началото на прехода от 2D в 3D, а другата полира и дообогатява - доста сходни са в много аспекти. Уинд Уейкъра е маса добра но безбожно лесна като изключим една пещера. Има си уникален арт който я прави малко или много открояваща се от останалите(а и не само заради арта де), тъй че нея можеш да си я изиграеш когато и да било без да се съобразяваш с останалите две.
....но човек....просто не си губи времето в гейминг на каквото и да било друго. Тва е мастърпииса IMO
You can't choose your enemy, but you can choose how to fight

Потребителски аватар
vvarp
Контакти:
Мнения: 3162
Регистриран на: преди 12 години

Мнение vvarpпреди 6 години

samfisher5 написа:Нищо на този свят не е съвършено и може би в това се крие красотата му . Това се отнася и за The Legend of Zelda : Ocarina of Time . Колкото и страхотен да е гейм дизайнът , имаше няколко момента , в които имах чувството ,че не всичко е било премислено , както трябва – трябваха ми предмети , към които никой не беше напътствал . Освен това , както казах , сюжетът е постен . Липсата на озвучение на персонажите със сигурност е по-скоро слабост ,отколкото плюс и не на последно място трудността на Ocarina of Time е наистина ниска ,което не би се понравило на играчите , търсещи предизвикателство .
Така и не я разбрах тази мода да се търси теле под вола с изсмукани от пръстите "минуси", само и само да има някакви. Просто Окарината е от онези неоспорими шедьоври, които са отвъд подобни дребнавости.
RRSunknown написа:b.t.w. От цялата игра най ме кефеше че може да се язди кон и то в открити пространства. :inlove:
Преди 12-тина години и аз се бях надъхал за тази екстра, ама в крайна сметка, като играх за първи път, я минах без кон (и очевидно без walkthrough) :lol:

Даже мислех, че са махнали язденето извън ранчото от завършената игра и то, като се има предвид, че бях изгледал всяка реклама по кабеларките и се бях снабдил с де що има купешки списания със статии за Окарината, включително и с някаква родна Игромайна заради 3 скрийншота. Явно още от тогава съм надушил Nintenscam :lol:

Потребителски аватар
epedos
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 7481
Регистриран на: преди 10 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение epedosпреди 6 години

me3x написа:....но човек....просто не си губи времето в гейминг на каквото и да било друго. Тва е мастърпииса IMO
Ами аз играя 2Д Зелдите за пръв път и мисля, че не само не са "губене на време", но са и напълно задължителни за всеки, който се нарича "геймър" (а и не само). Може би си имал нещо друго предвид, де :)

Даже след А Link to the Past и сега Link's Awakening DX се чувствам толкова духовно обогатен, колкото съм се чувствам само след шепа игри в целия си гейминг живот. Особено ALTP е такъв шедьовър, че повечето съвременни игри не могат да й стъпят на малкият пръст дори щом стане дума за левъл и като цяло гейм дизайн.


"Мастърпийса" Окарината ли е или TP? Защото от поста ти останах с впечатление, че ТР едва ли не е малко по-добрата от двете, но все пак Окарината е сочена от всички за абсолютната игра.
PS4 "who knows when" Crew

"‎И по случайност девет от десет българи слушат поп-фолк, брато,
а от нас няма по-прост пост-соц народ..."

Потребителски аватар
RRSunknown
Console Master
Console Master
Мнения: 4163
Регистриран на: преди 9 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение RRSunknownпреди 6 години

Винаги при такива поредици се почва от по-старата по съвсем логични причини - ако се придвижиш от нова към стара игра винаги ще те подразни графиката и нещата които са новост вече ще са ти познати защото са били ошлайфани в продължението.
Казвам го от опита на човек на когото тази ситуация се е слуичвала много пъти.

Потребителски аватар
epedos
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 7481
Регистриран на: преди 10 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение epedosпреди 6 години

Убедихте ме! :)
PS4 "who knows when" Crew

"‎И по случайност девет от десет българи слушат поп-фолк, брато,
а от нас няма по-прост пост-соц народ..."

Потребителски аватар
vvarp
Контакти:
Мнения: 3162
Регистриран на: преди 12 години

Мнение vvarpпреди 6 години

epedos написа:Какво ще ми препоръчате?
След A Link to the Past, Link's Awakening и Окарината :arrow:
Majora's Mask, Wind Waker и Twilight Princess.

Потребителски аватар
epedos
Контакти:
Console Master
Console Master
Мнения: 7481
Регистриран на: преди 10 години

Re: The Legend of Zelda : Ocarina of Time (N64)

Мнение epedosпреди 6 години

Ами чудех се дали Majora да не е преди Окарина, ама в тоя ред ще ги карам, щом казваш :)
PS4 "who knows when" Crew

"‎И по случайност девет от десет българи слушат поп-фолк, брато,
а от нас няма по-прост пост-соц народ..."

Потребителски аватар
Bobi
Контакти:
STREETS OF RAGE 4
STREETS OF RAGE 4
Мнения: 7086
Регистриран на: преди 12 години

Re:

Мнение Bobiпреди 6 години

vvarp написа:
samfisher5 написа:Нищо на този свят не е съвършено и може би в това се крие красотата му . Това се отнася и за The Legend of Zelda : Ocarina of Time . Колкото и страхотен да е гейм дизайнът , имаше няколко момента , в които имах чувството ,че не всичко е било премислено , както трябва – трябваха ми предмети , към които никой не беше напътствал . Освен това , както казах , сюжетът е постен . Липсата на озвучение на персонажите със сигурност е по-скоро слабост ,отколкото плюс и не на последно място трудността на Ocarina of Time е наистина ниска ,което не би се понравило на играчите , търсещи предизвикателство .
Така и не я разбрах тази мода да се търси теле под вола с изсмукани от пръстите "минуси", само и само да има някакви. Просто Окарината е от онези неоспорими шедьоври, които са отвъд подобни дребнавости.
ООТ е за "старите" играчи, които не се нуждаят от постоянни напътствия със стрелки или надписи из екрана или находките в играта да се пречкат в краката на героите им по средата на пътеката :lol: Ако пък запецнеш и не знаеш как да биеш главатарите на подземията, си имаш фея, която веднага ти подсказва за тактиката на трупясването им, така че... А и аз лично не помня да съм срещал момент, в който да не ми е било ясно какво трябва да направя или какъв предмет ми е нужен. Само при плашилото още в началото на играта се чудех какво иска, ама в онези години (2003) почти не вдявах английски език и въпреки това, бързо-бързо разбрах какво е нужно, за да се продължи напред. Смятай колко интуитивно и добре премерени като сложност са направени загадките, щом и почти без да знаеш какво ти казват останалите герои, играта се превърта от раз. Главоблъсканиците в никакъв случай не са трудни.

п.п.: Единственото нещо, с което видях зор, беше, че пребродих цялата игра надлъж и нашир, но така и не успях да намеря 4 от 100-те черепа. Но то това и въобще не се числи към основната част от играта, а е просто странична задача с цел награда. Един от 4-те черепа го мернах горе на една платформа над един средновековен кораб (май беше в подземието с огнения змей), на чиято палуба се биех с 2 скелета, но просто не разбрах как да се кача там и да го взема.
vvarp написа:
RRSunknown написа:b.t.w. От цялата игра най ме кефеше че може да се язди кон и то в открити пространства. :inlove:
Преди 12-тина години и аз се бях надъхал за тази екстра, ама в крайна сметка, като играх за първи път, я минах без кон (и очевидно без walkthrough) :lol:

Даже мислех, че са махнали язденето извън ранчото от завършената игра и то, като се има предвид, че бях изгледал всяка реклама по кабеларките и се бях снабдил с де що има купешки списания със статии за Окарината, включително и с някаква родна Игромайна заради 3 скрийншота. Явно още от тогава съм надушил Nintenscam :lol:
Не беше ли задължително условие да яздиш Епона, за да прескочиш моста към каньона на амазонките и пустинята? :shock: Мисля, че и на още 1-2 места също се налагаше да изпълняваш разни други загадки, възможни единствено с кон.

Потребителски аватар
vvarp
Контакти:
Мнения: 3162
Регистриран на: преди 12 години

Мнение vvarpпреди 6 години

Изображение
Иначе, имаше май един Heart Container дето се взима само с Epona, но това си е бонус.

За част страничните задачи е нужен Stone of Agony (+ Rumble Pak). Но това го усетих чак като играх с пад с вградена вибрация на куба.

Отговори
Подобни теми
  • Similar Topics
    Отговори
    Преглеждания

Кой е онлайн

Потребители, разглеждащи този форум: и 0 госта