NieR: Automata

It only does 8071A06.
Потребителски аватар
vvarp
Контакти:
Мнения: 3162
Регистриран на: преди 12 години

Мнение vvarpпреди 1 седмица

Играй :)
Аз съм именно с PC версията + разни фенски кръпки, които оправят производителността и някои бъгове. Вървеше почти идеално, обаче крашваше при повторно зареждане на запис, но това се заобикаля.

king_of_the_universe написа:
преди 1 седмица
Проблемът е, че никой не казва и копче в играта; за подробностите в боя отвъде машването трябва да ровиш в нета или да пробваш новости с оръжие без ъпгрейди върху слабаците в играта, макар че така вдигаш левели. По-доброто решение е да купиш ДЛЦ-то, че да вземеш айтъми, с които да контролираш левел-апа и да направиш смислена НГ+ с каквото си отворил в първата игра.
Уж имам DLC, ама не видях да може да се намалява EXP. Имам само чипове за увеличаване :lol: Най-голямото допълнение в това DLC са бойните арени, където може да пробваш това-онова. Защо не са в самата игра е друг въпрос.

За тънкостите в боя, може също да се черпи вдъхновение от комбо клипчетa, като тези, които си пуснал назад. После, действително пада голямо експериментиране :) Наблюдателността също помага, примерно, амбулантният търговец Мильо почва да продава Taunt и Counter още около 10-ия час.

На второ мислене, AI съотборникът е чиста проба саботаж на бойната система. Бие наред, заличавайки не само всякакво предизвикателство, но и кефа, щото не оставя нищо за пердашене. Друг момент е, че двамата главни са с еднакви силуети и при отдалечена камера или многобойно меле, трудно се различават. Пак добре, че навлекът може да бъде изключен, но спокойно са можели да не го слагат на по-високите трудности.

Потребителски аватар
king_of_the_universe
Контакти:
The New King of Hyrule
The New King of Hyrule
Мнения: 5735
Регистриран на: преди 12 години

Re: NieR: Automata

Мнение king_of_the_universeпреди 1 седмица

danailkiller написа:
преди 1 седмица
Мдаам, аз останах един от малкото, които така и не я играха - тая надежда за някакъв GOTY edition, но предвид как я отебаха напълно (части от PC версията са все още счупени) не съм много уверен, че ще го видим.
Мисля, че самите дивелъпъри са се шашнали от възторга по играта и са нямали готовност за нещо повече от 1 мизерно ДЛЦ, скалъпено набързо. Нямало е време тепърва да мислят ДЛЦ-та, да ангажират и Платината, че да има и ГОТИ. Виж как издателите СЕникс още преди издаването на ФФ15 бяха обявили 1 чувал с ДЛЦ-та. :lol:
vvarp написа:
преди 1 седмица
Уж имам DLC, ама не видях да може да се намалява EXP. Имам само чипове за увеличаване :lol: Най-голямото допълнение в това DLC са бойните арени, където може да пробваш това-онова.
Трябва да поциклиш rank S битки. Маската 0 експ е в пустинята. Но виж и другите места за други айтъми. И аз мисля, че арените трябваше да ги има в самата игра, но нека да попечелят малко - рядко издават подобни игри така или иначе.
Don't shoot! I'm a human!

Потребителски аватар
vvarp
Контакти:
Мнения: 3162
Регистриран на: преди 12 години

Мнение vvarpпреди 1 седмица

Ясно, значи цялата хава с намаляването е след дъжд качулка... Каква полза, след като половин игра съм бил 10 нива отгоре. Не мисля да цикля повече, щото минах над 80% от нещата, а и не е като да няма друго :)

Съветвам всеки, който смята тепърва да играе да не се занимава много-много със странични куестове и арени, щото чупят баланса. Като се отключат всички финали и НГ+, тогава вече може.

Отговори
Подобни теми
  • Similar Topics
    Отговори
    Преглеждания

Кой е онлайн

Потребители, разглеждащи този форум: и 1 гост