EVOCORE - Регистрация

Екипът на EVOCORE не носи отговорност за съобщенията във форума, тъй като те изразяват личното мнение на съответните им автори. Екипът на форума си запазва правото да променя, затваря и премахва съобщения, теми и потребителски профили, по всяко време.
Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка въведена от Вас информация, както и Вашите IP адреси, ще бъдат записвани в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с трети лица без Ваше съгласие, екипът на форума не носи отговорност при хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данни.

Моля запознайте се с правилата на форума:

1. Уважавайте участниците във форума.

2. Публикуването на нови теми трябва да е в точния и определен за целта раздел. Използвайте търсачката за да се избегнат повтарящи се теми. Ако имате питане, задайте го в темите за въпроси.

3. Абсолютно се забранява публикуването на съобщения с рекламна цел, както и всякаква форма на спам.

4. Придържайте се към темата, в която пишете и не поствайте безсмислени мнения. Пишете на кирилица.

5. Спазвайте добрия тон. Без отговори, лични съобщения и теми с обиден, заядлив и нападателен характер. Ако искате да кажете нещо на някого, а то няма връзка с темата, направете го на лично съобщение, чрез e-mail, skype или по какъвто и да било начин, без да занимавате останалите.

6. Потребителите, които нарушават правилата ще бъдат предупреждавани и санкционирани.

7. Решения на екипа, като промяна и премахване на съобщения, затваряне на теми, изгонване на потребители, не са тема за обсъждане от членовете на форума. Екипът си запазва правото да откаже достъпа на който и да е потребител, без да дава причина и без да предизвестява.

8. Ако имате въпроси или предложения, моля пишете в темата за предложения.