EVOCORE - Регистрация

Екипът на EVOCORE не носи отговорност за съобщенията във форума, тъй като те изразяват личното мнение на съответните им автори.
Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка въведена от Вас информация, както и Вашите IP адреси, ще бъдат записвани в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с външни лица без Ваше съгласие, екипът на форума не носи отговорност при хакерски атаки, които могат да доведат до кражба на данни.

Моля, запознайте се с правилата на форума:

1. Уважавайте участниците във форума.

3. Придържайте се към темата, в която пишете и не публикувайте безсмислени мнения. Пишете на кирилица.

2. Публикуването на нови теми трябва да е в точния и определен за целта раздел. Използвайте търсачката за да се избегнат повтарящи се теми. Ако имате питане, задайте го в в раздел "Често задавани въпроси".

4. Спазвайте добрия тон. Без съобщения с обиден, заядлив или нападателен характер. Ако искате да кажете нещо на някого, а то няма връзка с темата, направете го на лично съобщение или по какъвто и да било начин, без да занимавате останалите.

5. Абсолютно се забраняват съобщенията с рекламна цел, както и всякаква форма на спам.

6. Потребителите, които нарушават правилата ще бъдат предупреждавани и санкционирани.

7. Решенията на екипа, като промяна и премахване на съобщения, затваряне на теми, изгонване на потребители, не са тема за обсъждане от членовете на форума. Екипът си запазва правото да откаже достъпа, на който и да е потребител, без да дава причина и без да предизвестява.

8. Ако имате въпроси или предложения, моля пишете в раздел "За форума".